Skrot

I mån av tillgång på bilar, får man hos oss med egna verktyg själv skruva loss de reservdelar man behöver. Priserna på dessa reservdelar är mycket humana och finns prissatta i en prislista i receptionen.

Vi är en auktoriserad bilskrot och tar emot bilar för skrotning. I dagsläget betalar vi 200 kr för en komplett bil, ej kompletta bilar kan lämnas gratis för skrotning.

Vår tyngsta inriktning ligger på traditionell skrothantering, där vi idag har ett mycket bra samarbete med industrin och självklart även privatpersoner, som antingen kommer hit med sitt skrot eller att vi vid större kvantiteter ställer ut ändamålsenliga behållare.

När vi pratar om skrot och metaller innbär det nästan allt från järnvägsräls till datorer. Det vi inte tar emot är kyl och frys då de innehåller en gas som vi inte kan återvinna. Hela konceptet med återvinning/miljö genomsyrar hela vår verksamhet.

Våra kunders "skrotlass" vägs in på en krönt fordonsvåg samt okulärbesiktas av vår kunniga personal och blir därför rättvist prissatta, och därefter sorterade i respektive metallfraktion. Även vår fastighet andas miljötänk med bla. en solvärmeanläggning som komplement till uppvärmningen.

Behöver ni hjälp med rivning så har vi även där kunnig personal som klarar det mesta.

Kontaktuppgifter

Telefon 0150-123 18
Mobil 0707-87 57 37

Högmossevägen 10
641 39 Katrineholm

Öppettider
Alla vardagar 8-17
Lunch 12-13